Smederij Waldor startte haar activiteiten in december 1998 en is qua bedrijfsactiviteiten niet bijster veel veranderd. Wel gebruiken wij de hedendaagse technische technieken die het mogelijk maken om een beter en duurzamer product te kunnen leveren.

Sinds maart 2013 is Smederij Waldor onderdeel van ZSB Staalconstructies en ZSB Technische Handel te ‘s-Gravenpolder. Hierdoor kunnen wij u als klant, zowel particulier als zakelijk, nog beter van dienst zijn.

Sinds juni 2015 is Smederij Waldor gevestigd aan de Spoorstraat 3a te ‘s-Gravenpolder. In onze showroom in ’s Gravenpolder treft u diverse voorbeelden van windwijzers en schoorsteenkappen aan. Ook ziet u hier producten die wij in onze werkplaats maken, zoals (stalen) deuren, leuningen, hekwerken, tafelonderstellen, interieuraccessoires etc.

De markt van (sier)hekwerken is zodanig ontwikkeld dat wij als smederij steeds meer vraag krijgen naar electrisch bedienbare poorten. Hierin hebben wij ook een uitgebreide keuze voor u. Eigen ontwerpen en ideeën zijn voor ons een uitdaging.

CTV heeft een filmpje gemaakt van Waldor (december 2015), klikt u hierop
Z!GN heeft een advertentie geplaatst in het februarinummer 2018, klikt u hierop