Over ons

Smederij Waldor startte haar activiteiten in december 1998 en is qua bedrijfsactiviteiten niet bijster veel veranderd. Wel gebruiken wij de hedendaagse technische technieken die het mogelijk maken om een beter en duurzamer product te kunnen leveren.

Sinds maart 2013 is Smederij Waldor onderdeel van ZSB Staalconstructies en ZSB Technische Handel te ‘s-Gravenpolder. Hierdoor kunnen wij u als klant, zowel particulier als zakelijk, nog beter van dienst zijn.

Sinds juni 2015 is Smederij Waldor gevestigd aan de Spoorstraat 3a te ‘s-Gravenpolder.
In onze showroom hebben wij diverse kachels en haarden voor u tentoongesteld, onder andere van Harrie Leenders, Wanders, JAcobus, Altech, Skantherm, Jøtul en Tulikivi. Dit Finse topmerk levert ook speksteenhaarden die u helpt bezuinigen op uw stookkosten. Gashaarden met bijvoorbeeld luxe omkastingen en verlichting behoren ook tot de mogelijkheden bij Smederij Waldor.
Als terraskachel leveren wij de Bran, die we zelf ontwikkeld hebben.

Ook treft u in onze showroom diverse voorbeelden van windwijzers en schoorsteenkappen aan.

De markt van (sier)hekwerken is zodanig ontwikkeld dat wij als smederij steeds meer vraag krijgen naar electrisch bedienbare poorten. Hierin hebben wij ook een uitgebreide keuze voor u. Eigen ontwerpen en ideeën zijn voor ons eerder een uitdaging….

Op markten en beurzen staan wij met onze kar, waarin we 5 kachels brandend aan u kunnen laten zien!

CTV heeft een filmpje gemaakt van Waldor (december 2015), klikt u hierop
Z!GN heeft een advertentie geplaatst in het februarinummer 2018, klikt u hierop

   De showroom in ’s Gravenpolder

IMG-20161007-WA0002   De mobiele kar met kachels